zaandam

De deur van uw dromen in Hörmann merkkwaliteit

VaNi deuren kiest voor de betrouwbare kwaliteit van Hörman sectional deuren. De elegante Hörmann sectionaaldeuren openen verticaal naar boven. Zo wint u meer plaats in en voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij. Sectionaaldeuren passen altijd. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Deze kan rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn Hörmann sectionaaldeuren uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

De 4 cm hoge kunststof kozijnvoet beschermt uw deur langdurig tegen mogelijke corrosie. Weerbestendige, duurzame bescherming De kunststof kozijnvoet beschermt uw deur blijvend tegen mogelijke beschadiging door roest, zeker ook bij nieuwbouwgarages. In tegenstelling tot oplossingen bij de concurrentie beschermt de kunststof kozijnvoet ook bij aanhoudend stuwvocht. De kozijnvoet omsluit het kozijn volledig in de zone met roestgevaar. Alleen zo wordt langdurige bescherming gegarandeerd. Samen met de vloerafdichting van de garagedeur vormt de kozijnvoet ook optisch een geslaagde afsluiting Gedaan met roest door: Agressieve cementdekvloeren, verzuren van tegels en strooizoutwater.

Hörmann

Europa's nummer 1 met 13 miljoen verkochte deuren. Helemaal in de geest van de oprichter van het bedrijf staat het merk Hörmann toen en nu borg voor kwaliteit. Met doordachte techniek, een ruime keuze aan motieven en een comfortabele, veilige bediening is Hörmann trendsetter. En dat al meer dan 50 jaar.

Met onze eigen voorraad zijn wij de snelste met leveren ( Alleen S en M profiel Woodgrain 40mm )